Productinformatie

Vorm & afmeting

De standaard Cilicus voldoet in 80 % van de meest voorkomende afmetingen High-End luidsprekers. Een minimaal gewicht van ca 15 kg is echter nodig voor een goede werking. Voor afwijkende maten en vormen kwaliteitsluidsprekers, kan Cilicus geheel op maat worden gemaakt met behoud van kwaliteit, prijs op aanvraag. Bij aanvraag dient u het merk en type speaker te vermelden daar deze mogelijk in onze database reeds voorkomt.

Kleur

Cilicus is op verzoek in alle RAL kleuren leverbaar, kleuren worden professioneel aangebracht met een poedercoat-techniek, tegen een geringe meerprijs.

Montage

De montage van Cilicus is niet ingewikkeld, maar moet wel zeer nauwkeurig worden uitgevoerd om correct te kunnen functioneren. Hiervoor worden de bevestigingsmaterialen, sleutel en waterpas bijgeleverd, samen met de montage-instructie. Mocht u dit niet zelf willen doen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand tot aan uw adres.

Prijs

Omdat Cilicus specifiek wordt gemaakt voor uw installatie, met een RAL-kleur naar uw wens, wordt de exacte prijs verstrekt na het invullen van het contactformulier. Wilt u de set door ons laten monteren, dan wordt de prijs mede bepaald door de afstand tot uw woonplaats.